Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Welkom Tekst

BETALEN


 

MAKKELIJK EN VEILIG BETALEN BIJ THERMO4SPORTS  MET


Veilig online winkelen is van essentieel belang. Daarom zien wij het als onze belangrijkste taak om er voor ervoor te zorgen dat je zonder zorgen bij ons kunt winkelen. Alle geldtransacties zijn bij ons 100% veilig.
Al het betalingsverkeer wordt voor ons verwerkt door Sisow epay. Sisow staat garant voor een 100% beveiligde en versleutelde verwerking van jouw betaling. Dit betekent dat niemand toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en dat je je dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw transactie. SISOW waarborgt jouw veiligheid namelijk met een veilige SSL-verbinding.
SISOW is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende payment service provider (PSP) in de Benelux.
Kijk voor meer informatie of contact met SISOW op de website www.sisow.nl


 

Bij Thermo4sports kun je gratis betalen met iDeal.
Als je een overeenkomst internetbankieren hebt bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank dan heb je toegang tot iDEAL. iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Hoe werkt iDEAL?
Je plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik na het afronden van de bestelling op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank.
Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht al klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Thermo4sports wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Als je internetbankiert bij één van de deelnemende banken, kun je met iDEAL betalen. Je hoeft je hiervoor niet apart aan te melden. Iedereen kan bij Thermo4sports gratis betalen met iDEAL Na elke betaling met iDEAL zie je een bevestiging die je kunt afdrukken of e-mailen. Ook vindt je de betaling direct in je rekeningoverzicht terug.

Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.


 

 


 
 
 
 
HOE KLANTEN OVER ONS DENKEN

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.