Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Welkom Tekst

THERMOKLEDING IN DE CLUBKLEUREN VOOR DE JEUGD

Voor kinderen in de leeftijd 6-16 jaar hebben wij warme thermokleding in de kleuren van het clubtenue. Als uw kind in het winterseizoen moet sporten kan het best koud zijn en dan is het goed voor de spieren om thermokleding te dragen. De thermokleding voor kinderen is verkrijgbaar in de kleuren van het clubtenue maar kan natuurlijk ook gedragen worden onder een skipak.
 
De thermokleding is speciaal gemaakt voor kinderen die sporten. De shirts en broeken zijn gemaakt van 100% polyester, de stof is vochtregulerend en ademend. De kleding heeft geen labels en heeft geen zichtbaar merklogo aan de buitenkant, dit in verband met clubsponsors. De thermokleding is voor meisjes en jongens. De bijpassende handschoenen (in de kleur van het shirt) hebben siliconen nopjes voor een goede grip.

 
Wij adviseren een thermobroek in de hoofdkleur van de clubbroek en een thermoshirt/handschoenen in de kleur van de mouw van het clubshirt. Op deze manier ziet het hele team, waar clubkleding ook voor bedoeld is, er weer hetzelfde uit.

 

 

 
 
 
 
HOE KLANTEN OVER ONS DENKEN

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.